Cariere
Lido Gribea

Complexul de Morarit si Panificatie Lido Girbea este unul dintre cei mai importanţi angajatori din judetul Prahova, având peste 250 de angajaţi.

Lido Girbea incurajează persoanele ce detin iniţiativa personală, foarte bine pregatite in domeniul moraritului, panificatiei si in domeniile conexe (vanzari, logistica) oferind deosebite oportunităţi de afirmare si dezvoltare, într-un mediu tehnic si profesional de cea mai inalta calitate. Angajaţii noştri se bucura de egalitate in promovare, o promovare durabila bazata pe calitatile intelectuale ale fiecaruia, pe capacitatea de munca si spiritul inovator al acestora.

Complexul de Morarit si Panificatie Lido Girbea a implementat un sistem de crestere a nivelului de pregatire si perfectionare a angajaţilor săi, prin organizarea in colaborare cu ANOFM (Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca) a unor cursuri de calificare si recalificare in munca. Fiecare angajat beneficiaza de min. 30 ore de pregatire profesioanla pe an. Rezultatele sunt cele pe care le vedeti zi de zi prin calitatea si prezentarea produselor noastre, toate acestea fiiind posibile datorita profesionalismului celor care lucreaza in acest complex.

Examinarea periodica gratuita a starii sanatatii angajatilor LIDO GIRBEA este facuta in mod obligatoriu datorita domeniului de activitate, analizele clinice fiind facute de companii specializate de renume in medicina muncii.

Pentru calitatile lor si rezultatele obtinute in munca, angajatii sunt recompensati in functie de realizarile fiecaruia. Prin aplicarea Codului de Conduita al angajatilor si prin respectarea Regulamentului de Ordine interioara, angajatii Lido Girbea respecta locul lor de munca, investitiile facute pentru ca acestia sa lucreze in conditii foarte bune si, cel mai important, respecta clientii complexului pentru ca ei sunt cei ce dau valoare muncii si investitiei.

Suntem deschisi permanent ideilor noi si schimbarilor benefice, fiind conştienţi că investitia continua in pregatirea angajatilor din toate domeniile de activitate si de la toate nivelurile este esenţială pentru a fi eficienţi într-o lume în continuă schimbare.

Pentru a aplica vă rugăm să trimiteţi un CV şi o scrisoare de intenţie, specificând domeniul de interes, la adresa de e-mail : resurseumane@lidogirbea.ro . CV-ul va ajunge la specialiştii noştri în recrutare, care vor lua legătura cu dumneavoastră în momentul în care vom avea posturi disponibile.