despre noi

Peste 50. 000 de pâini livrate zilnic

scurt istoric

SC LIDO GÎRBEA SRL este o persoană juridică romanească, organizată ca o societate comercială cu raspundere limitată. Înființată în anul 1992, societatea desfasoară activitatea de fabricare a pâinii și a produselor de patiserie începand cu anul 2001 și activitatea de morărit începand cu anul 2004. Calitatea produselor pe care le oferim este dată de două aspecte esențiale oricărei afaceri: utilajele și tehnologia modernă pe care le utilizăm în producție și oamenii bine pregătiți care le manipulează. Principala prioritate a managementului companiei noastre a fost realizarea produselor de calitate prin dotarea cu capacități de producție care promovează tehnologii noi, cu productivitate ridicată. Dezvoltarea activității de morărit simultan cu activitatea de panificație a creat noi condiții pentru dezvoltarea societății, în prezent SC LIDO GIRBEA SRL fiind unul dintre complexele moderne de morărit și panificație din județul Prahova.

Compania a realizat permanent investiții în utilaje performante atât în activitatea de morărit cât și în cea de panificație. Investițiile au fost realizate din fonduri proprii și 5 proiecte cu finanțări din fonduri europene. Moara are în dotare echipamente de înaltă performanță BUHLER, este complet automatizată și are o capacitate de producție de 150 to/24 ore. În decembrie 2018, a fost inaugurată o instalație/moară de maciniș integral în vederea obținerii făinii integrale de grâu, o instalație automată de ambalat făină la pungă de hârtie 1 kg și 2 kg, precum și o instalație de ambalat făina la sac de hârtie cu valvă la 10/25 kg. Deasemenea a fost finalizată investiția privind mărirea capacității de depozitare a grâului de aprox 10000 to, dar și în echipamente adiacente, necesare desfășurării activității de morărit și panificație. Gama de produse de morărit este: făina albă 480, făina superioara 000, făină albă 650, făină neagră 1250, făină integrală, făină dietetică graham, griș, făină grifică, germeni de grâu, tărâță alimentară și furajeră.

Secția de patiserie are în dotare o linie de producție pentru produse de patiserie fabricate din aluat dospit si o linie pentru fabricarea produselor din aluat foietaj, fabricarea cozonacului și o linie pentru specialități de panificație, mașină automată de ambalat produsele de patiserie cu infuzie de alcool, mașină automata de ambalat produsele de patiserie cu infuzie de gaz, linii formate din utilaje performante: Diosna, Haton-WP, Fritsch, Miwe. Secția de brutărie are în dotare două linii automate pentru fabricarea pâinii, cu o capacitate de producție de 4500 buc/h/linie Werner&Pfleiderer, echipamente performante: GB/T și Hartman pentru răcirea, felierea și ambalarea automată a produselor. 

managementul calității

Implementarea și certificarea sistemului de management al siguranței alimentului ISO 22000:2005, al sistemului de management al călității SR EN ISO 9001:2015 și a sistemului de management integrat al calității și siguranței alimentelor IFS 6.1, asigură menținerea standardelor de calitate și confirmă preocuparea permanentă a conducerii societății pentru obținerea unor produse de calitate superioară. Acestea permit realizarea trasabilității produselor realizate, atestată prin laboratorul propriu și laboratoare de încercări din România, acreditate conform standardelor europene.

CONTACT US

S.C. LIDO GIRBEA S.R.L.
COM PĂULEȘTI, SAT GĂGENI,
STR. MILITARILOR, NR.1, JUD. PRAHOVA

T. +4 0244 514 662
F. +4 0344 801 521
E. office@lidogirbea.ro